Υποσυνείδητα Μηνύματα

Κεντρική | Links | ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ | ΝΕΑ
Συμπεράσματα

Το site
είναι
Ακατάληλο
για χρήστες κάτω των 18 ετών
Αν είσαι
κάτω των 18
δεν έπρεπε να είσαι εδώ
αποχώρισε απο το site
Σε Ελληνικά τραγούδια
Υποσυνείδητα Μηνύματα
Η DISNEY ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ
Μαρινελα
Fame Story
Σιδηρόπουλος
Παπακωνσταντίνου

Σε Ελληνικά τραγούδια

Παπακωνσταντίνου 2
Παπακωνσταντίνου 3
Πανούσης
Πανούσης 2
Πάριος
Κόκκοτας Δ
Γονίδης
Βίσση
Βίσση 2
Ρέμος
Πρωτοψάλτη

Σε διαφημίσεις

Βότκα
Λικέρ
Tifannys
X-Men
X-Men2

Αυτό που διαπιστώνουμε ερευνώντας το site είναι ότι πράγματι υπάρχουν δυο ειδών υποσυνείδητα μηνύματα, τα εσκεμμένα και τα ακούσια.Τα εσκεμμένα εντοπίζονται σε ότι αφορά κινηματογραφικές ταινίες (disney κ.α.) διαφημίσεις και έντυπα (μάρτυρες του Ιεχωβά). Τα ακούσια εντοπίζονται συνήθως στα τραγούδια.

Υπάρχουν βεβαια και πολλές περιπτώσεις "καλλιτεχνών" οι οποιοι έχουν προσθέσει εσκεμμένα ανάποδα μηνύματα σε τραγούδια τους (marilyn manson, ozzy ozbourne κ.α.), όμως η μεγάλη πλειοψηφία μηνυμάτων σε τραγούδια είναι ακούσια.
Αυτό αποδεικνύεται διότι όταν ακούσουμε ένα μήνυμα κάποιου τραγουδιστή που έχει προστεθεί συνειδητά το μήνυμα ακούγεται καθαρά όπως η κανονική ομιλία.Στα περισσότερα μηνύματα όμως η ομιλία έχει τον χαρακτηριστικό ήχο αντιστροφης ακρόασης.Ένα άλλο παράδειγμα που αποδεικνύει ότι δεν είναι επίτηδες τοποθετημένα αυτά τα μηνύματα είναι και το παράδειγμα που έχουμε στο site μας με το Fame Story.Ο κ. Τάκης Μουσαφίρης σαφώς και δεν προκάλεσε αυτό το μήνυμα και ανεπιφύλακτα αγνοεί την ύπαρξη του.Παρόλα αυτά το μήνυμα του Fame Story μας βάζει σε σκέψης του κατά ποσο ΌΛΟΙ ΜΑΣ κατά καιρούς έχουμε ύπαρξη δίαυλοι του πονηρού πνεύματος.Διότι οι τραγουδιστές αυτοί δεν είναι χειρότεροι από όλους εμάς έτσι ώστε να μπορεί να πει κάποιος ότι αυτός είναι και ο λόγος του φαινομενου.
Θεωρούμε ότι ο κίνδυνος να πέσει θύμα ο άνθρωπος ώστε να γίνει μεταδότης ανάποδων φράσεων και προτάσεων υπάρχει όταν ο λόγος που εκφέρει είναι ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΌΣ.Ο Ιησούς Χριστός και η Ορθόδοξη Παράδοση μας έχει θησαυρούς διδασκαλιών περί ορθού και παραβατικού λόγου δηλαδή όταν ο άνθρωπος διά του λόγου. Ψεύδεται, κατακρίνει, βρίζει, βλασφημεί όταν ο λόγος του είναι ανέλπιδος όταν αργολογεί κ.α. τότε πέφτει στο παραβατικό λόγο σύμφωνα με τις εντολές του Κυριου και έτσι προφανώς κινδυνεύει να γίνει και μεταδότης ανάποδων μηνυμάτων.

Tώρα για τους μάρτυρες του Ιεχωβά τον Disney και τις διαφημίσεις, θεωρούμε ότι τα σχόλια είναι περιττά. Αυτά είναι συνειδητά τοποθετημένα μηνύματα.Η πηγή όλον αυτών είναι κατά την γνώμη μας Η ΜΑΣΟΝΙΑ καθότι ο μασονισμός είναι καθαρά ΣΑΤΑΝΙΣΜΌΣ και βρίσκετε σε υψηλά ιστάμενες θέσεις.

Η μικρή γοργόνα
The rescuers
Lion King
Roger Rabbit

Υποσυνείδητοι "Μάρτυρες"

"Κρυμμένο πρόσωπο"
"Μορφή σκύλου"
"Μία εικόνα χίλια μηνύματα"
"Τραγομορφή"
"Το χέρι που κινεί τα νήματα"
"Αγάπη γιά τα είδωλα"
"Μυστηριώδες Πρόσωπο"
"Το βραβείο της ανοιχτής παλάμης"
"Τα μυστικά των ρούχων"
"Ασσος" στο μανίκι"
"Ύποπτο S στο χέρι"

Σε αναψυκτικά

Coke
Coke2
Coke3
Coke4
Pepsi

Clara at 8 weeks Kenny at 10 weeks Aiko at 6 weeks Aiko at 6 weeks